Waterbike în România

Centrul Waterbike are o suprafață de 98 mp și 5 aparate din care 4 biciclete Waterbike și o banda de alergat WaterRun. Propunând o activitate fizică blândă pentru articulații, eficientă și relaxantă, acest tip de sport poate fi practicat de orice persoană indiferent de sex, vârstă (se recomandă, totuși, o vârstă minimă de 16 ani). După o sesiune, femeile pot reveni la viața activă, în continuare impecabil coafate și machiate, însă mult mai relaxate și liniștite. Conceptul se adresează în egală măsură și sportivilor de performanță, femeilor însărcinate, persoanelor în vârstă, persoanelor supraponderale și cu mobilitate redusă, aquabiking-ul fiind un exercițiu potrivit pentru fazele de recuperare, dar și pentru cele de întreținere a capacităților cardiovasculare și a tonifierii musculare.

13161865_1738648096375878_6201027513502855644_oPentru bărbați, dar și pentru femeile curajoase, WATERBIKE® a adus o provocare – conceptul de WaterRUN, adică o bandă motorizată ce întrunește avantajele jogging-ului, dar care nu afectează articulațiile.

Beneficiile sunt multiple:

 • slăbit
 • abdomen plat
 • anti-celulită
 • recăpătare formă
 • picioare lejere

Starea de bine se dorește a fi unică:

 • efect relaxant
 • cromoterapie
 • hidromasaj
 • uleiuri esențiale
 • cabine private sau duo

Gabriela Beța, cea care a adus WATERBIKE® în România: „În urmă cu un an, după primele vizite într-un centru de WATERBIKE® din Paris, mi-am propus să-l aduc mai aproape de casă. Mai mult decât beneficiile mișcării în apă, m-a fascinat faptul că am întâlnit un loc ce are în grijă întreaga stare de spirit. WATERBIKE® este mult mai mult decât o bicicletă de apă, este un spațiu de wellness, fitness și înfrumusețare, o pauză de relaxare și recăpătare a formei fizice. Am pornit la drum cu încredere că acest proiect va prinde aripi și mă bucur că, după 15 ani dedicați multinaționalelor, am șansa să devin promotorul Aquabiking-ului individual în România.”

Ședințele pot fi realizate în cabine individuale – timp în care se pot urmări programele video special concepute de profesioniști în domeniul ghidării sportive, se poate asculta muzică, lectura sau vorbi la telefon. Centrul WATERBIKE® Caranfil este deschis de luni până duminică pentru sesiuni de Aquabiking și este echipat cu 5 cabine individuale, apa fiind schimbată după fiecare utilizare.

WATERBIKE®  a proiectat programe specifice, perfect adaptate diverselor obiective. Caracteristică distinctivă: toate aceste programe se fac cu blândețe, protejând articulațiile. În plus, efortul este minimizat prin acțiunea apei și a hidromasajului.  Efectul de detoxificare este favorizat de prezența ozonului în apa utilizată în cabinele WATERBIKE®,  oferind o senzație netedă pe piele?

Înregistrări video făcute cu traineri experimentați  însoțesc fiecare dintre sesiuni pentru a obține rezultate optime. În plus, centrul este supus unor protocoale de igienă drastice: schimbarea apei după fiecare sesiune, completată de către puterea dezinfectantă a ozonului și de umplerea aseptică sistematică a cabinei înainte de fiecare sesiune.

 – programe și tarife

Pentru mai multe informații, nu ezitați să îi contactați: Website: www.waterbike.ro

 • Website: www.waterbike.ro
 • Facebook page: www.facebook.com/Waterbikeromania
 • Instagram page: www.instagram.com/waterbike_romania/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: