Webstock 2011 – valoare specială

Marele eveniment al online-ului, Webstock, este pentru mine cel mai de suflet dintre toate,deoarece reprezintă evenimentul care mi-a deschis sufletul pentru social media, mai exact Webstock 2010.

Nu afirm faptul că înainte de participarea mea la acesta nu ştiam despre social media chiar nimic, aveam un blog pe blogspot pe care scriam încă din 2007, aveam un cont de facebook, hi5, citeam zilnic postări de pe bloguri, dar eram complet în umbră. După participarea la webstock 2010, am început să îndrăgesc tot mai mult această lume a social media, am participat şi la alte evenimente de acest gen, am cunoscut o mulţime de oameni, mi-am făcut noi prieteni, am trecut pe domeniu propriu.

Am avut un an plin şi tare plăcut, de aceea nu regret că am ales să mă implic mai mult în această lume 2.0 cum îi spune Chinezu. De aceea abia aştept Webstock 2011, un soi de aniversare a vieţuirii mele în social media.

Acesta va avea loc vineri 23 septembrie, la Marriott, şi este împărțit în următoarele secțiuni: inspire, blogging, social media professionals și future trends şi este organizat  de Evensys și Vodafone. Webstock  îşi propune să ofere comunității online cele mai noi tendințe, oportunități și instrumente din social media, dar și tehnologii și aplicații de ultimă ora din domeniu. Mai multe detalii despre ce va însemna această ediție găsiți la Manafu sau pe site-ul dedicat eventului.

sursă foto

 

Related Posts

One thought on “Webstock 2011 – valoare specială

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: