Online-ul e lumea oamenilor care dețin un blog, un cont de facebook, twitter, instagram, swarm, youtube etc., o lume ciudată și statică pentru unii, destul de agitată pentru alții.

Am descoperit această lume în 2010, pe când stăteam în Iași, în fața unui blog și a unui cont de facebook și când, la îndemnul Laviniei Biberi am venit la București, la cel mai mare eveniment cu oameni din online, zicea ea, la Webstock. M-am simțit tare ciudat, dar în același timp plăcut. Ciudat a fost pentru că nu aveam încă o ordine a lucrurilor din lumea aceasta nouă pentru mine, toți se cunoșteau. știau de campanii, proiecte. Și am apărut eu: salut Cristi Manafu, sunt Roxana și am venit de la Iași pentru Webstock. Da, exact asta am făcut. El a zâmbit, n-avea încotro :D Dar a fost și plăcut, căci într-o zi întreagă am început să cunosc din tainele acestei noi lumi și mi-am propus să mai poposesc pe meleagurile ei.

Și asta fac de 4 ani și nu-mi pare rău. Și acum pot merge la Manafu să-l salut la Webstock 2014 și va ști cumva de unde să mă repereze.

10517282_711260808909300_8832955067679099684_o

Asta voi și face când voi merge să-l felicit pentru toată treaba mișto pe care o face, pentru acest eveniment anual, și nu numai pentru acesta. Reușește să strângă în același loc oameni din toată țara, oameni care doar se citesc în restul anului, nu se cunosc personal și le dă posibilitatea să-și spună față-n față aprecieri, să discute, să treacă din online în offline :D

Iată  de ce nu ar trebui să ratezi evenimentul:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40 de cărti de vizită de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

TENDINȚELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

Eu una abia Webstock-ul :D

Nu uitați să urmăriți contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro, #webstockro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

P.S.: Meritele pentru acest mare eveniment se duc la Manafu și la echipa Evensys.

Despre Evensys

Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: