Care sunt cele mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunități din zona digitală, social media, aplicații mobile și cele mai noi tendințe din domeniu, ce oameni activează în aceste zone? Despre acestea și nu numai putem afla participând/urmărind ediția de anul acesta a Webstock. Este cel mai mare eveniment organizat pe aceste subiecte în România și reunește anual sute de pasionați ai mediului online.

Pe lângă noutățile în domeniu, acest eveniment mi se pare (și chiar este) cel mai bun pe networking, avem posibilitatea reîntâlnirii unor cunoștințe mai vechi, de la edițiile anterioare, dar putem și încheia ziua cu noi cunoștințe. Pe durata unei zile avem timp să legăm prietenii, să deslușim mistere, dar nu avem timp să ne plictisim. Sunt foarte multe activități care ne vor cuceri atenția și asta o știu de 6 ani (acum voi participa la cea de-a șasea) de când particip la Webstock (anul acesta are loc cea de-a opta ediție).

11707695_875907172444662_5015330520477725485_n

Acest eveniment de o zi va include:

  • Conferințele Webstock
  • Premiile Webstock.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Programul zilei

Program

9:00 – 13:30 – CONFERINTE

In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

14:30 – 18:00 – MICRO-CONFERINTE

Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

The Debate Section

Session 1: Online Communication

Session 2: Working with brands

The How-to Section

Session 1: Blog Promotion

Session 2: Video Blogging

The Knowhow Section

Session 1: Social Media Strategy

Session 2: Social Media Career

19:00 – 21:00 WEBSTOCK AWARDS

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: