#ZiuaFericirii – 20 martie

Pe 28 iunie 2012, Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie. E o zi care merită sărbătorită, așa că încercați să zâmbiți mult, să vă bucurați de clipele trăite și să-i bucurați și pe cei din jurul vostru. Și…mai puteți merge și la film, la Connect Hub, unde, vineri seara, puteți viziona filmul “Hector în căutarea fericirii” (“Hector and the Search for Happiness”), un film semnat de Peter Chelsom, regizorul minunatului “Serendipity” (poți să îți rezervi un loc la film chiar aici).

unnamed (2)Dar nu uitați să faceți și gesturi care să-i bucure pe cei din jurul vostru. Aveți posibilități nenumărate: un mesaj simpatic, o cafea, un zâmet larg, îmbrățișări, complimente, o ușă ținută cavalerește,  și orice altceva credeți c-ar ferici pe cei din jur.

Puteți face un mesaj pe care să-l țineți pe birou, mesaj care să cuprindă și eticheta #ZiuaFericirii sau faceți un mesaj simpatic pe care să-l purtați pe geantă, mașină, la bicicletă; să le faceți poze și să le urcați pe facebook pentru un portofoliu al fericirii. :D

Așadar, găsiți evenimentul cu filmul pe Facebook (linkul cu eventul), nu mergeți voi poate-poate e vreun prieten care are un prieten care vrea să meargă la film. Puteți consulta și site-ul special creat pentru ziua fericirii – www.ziuafericirii.ro și urarea cea mai simplă, cea mai bună, cea mai frumoasă: Să fiți fericiți!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: