#ziuaZ sau despre lansare zonga.ro

Pentru vremurile prezente , cu proteste , zăpezi , ger şi viscol ,  “ziuaZ” pare a face trimitere la o zi înfricoşătoare , ţinând cont şi de faptul că se spune despre anul 2012 că ar fi ultimul în care mai existăm .

Ei bine , ziuaZ  a fost de fapt un eveniment destul de bine organizat cu o tematică destul de bine aleasă având în vedere subiectul serii : zonga.ro care a avut loc la localul “La scena” .

zonga.ro este un serviciu de streaming de muzică lansat în România, deocamdată în variantă beta , disponibil pentru 500 de utilizatori . Acesta este de fapt un site unde în schimbul unei taxe lunare , avem posibilitatea să ascultăm online muzică , cu acces chiar și offline , dar şi de pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicaţii . Putem fi chiar noi dj având posibilitatea să realizăm playlist-uri cu muzica preferată şi putem şi să găsim muzica preferată .

Seara a început prin împărţirea invitaţilor pe preferinţe muzicale , stiluri preferate . Eu am fost “încadrată” de Cristi la ROCKS 2000 , o încăpere în care plutea seriozitatea , căci toţi eram un soi de corporatişti la cămaşă albă / neagră şi cu cravată . “Uniforme” nu am avut doar noi , ci şi cei din celelalte grupări / secte /spirale ( după cum mulţi le-au numit ) : de la zona disco , hard rock , anii ’60 ,  dar şi cei de la flower power .

Punctul culminant a fost la ora 21.00 când după executarea unei inverse numărători ca la revelion , Cosmin Tudoran “a desfăcut şampania” anunţând lansarea zonga.ro  . L-a avut alături chiar pe “oficialul” de la zonga.ro , Sergiu Biriş pe care îl ştim ca şef al Trilulilu .

După ceremonia de lansare a urmat balul , masa şi felicitările pe ritmuri combinate între cele 5 stiluri organizate iniţial . Toată lumea a dansat , s-a distrat şi la final am primit şi un cadou : un voucher prin care avem posibilitatea să fim printre primii 500 de utilizatori ai zonga.ro . Mulţumesc !

 

Related Posts

3 thoughts on “#ziuaZ sau despre lansare zonga.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: